شرایط اختصاصی پذیرش دانشجو(مقطع کارشناسی)در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی

۱۴ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۹:۱۲ کد : ۲۵۶ اخبار و رویدادها گالری تصاویر
شرایط اختصاصی پذیرش دانشجو(مقطع کارشناسی)در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی

به اطلاع داوطلبان علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های تحصیلی دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی می‌رساند، قبل از انتخاب رشته‌های این دانشگاه حتما جدول پیوست آزمون سراسری ۱۴۰۳ را در صفحه ۲۹ دفترچه پیوست‌ها با دقت مطالعه نمایند.

شرایط اختصاصی:
 *دانشگاه فاقد خوابگاه می‌باشد.

*پایبندی عملی به تقریب میان پیروان مذاهب اسلامی و احترام به عقاید و مقدسات دیگر مذاهب اسلامی الزامی است.

*پایبندی به اخلاق و شئونات اسلامی الزامی است.

*پوشش چادر برای خواهران الزامی و پوشش مناسب برای برادران (طبق ضوابط داخلی) الزامی است.

*هر کدام از رشته های «فقه و حقوق شافعی از مذاهب اهل‌سنت »، «فقه و حقوق حنفی از مذاهب اهل‌سنت » و رشته «فقه و حقوق امامیه؛ مذهب شیعه دوازده امامی » مختص پیروان همان مذهب است. لذا، مغایرت مذهب و رشته قبولی در سه رشته مذکور منجر به لغو قبولی پذیرفته شده خواهد بود.

تلفن: ۰۲۱۶۶۴۶۵۲۵۲

آدرس : تهران - خیابان انقلاب اسلامی- خیابان فلسطین جنوبی - خیابان شهید روانمهر