۲۸ مهر ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۳ کد : ۲۹۵ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۴۵

درخشش دبیر انجمن علمی فقه و حقوق دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی در انتخابات شورای مرکزی اتحادیه الهیات کشور انتخابات دوره جدید شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی الهیات کشور ۲۳ و ۲۴ مهرماه ۱۴۰۳ با نظارت ناظران وزارت عتف و به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار شد.

مجمع عمومی سالانه اتحادیه الهیات کشور برای ارزیابی فعالیت‌ها و همچنین انتخاب اعضای شورای مرکزی یکساله این اتحادیه با حضور دبیران انجمن‌های علمی_دانشجویی الهیات کشور در دانشگاه اصفهان برگزار شد.

در این انتخابات آقای پیام عزیز؛ دبیر انجمن علمی فقه و حقوق حقوق دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی بعنوان نفر اول شورای مرکزی اتحادیه الهیات کل کشور با رای اکثریت اعضا انتخاب شد. نمایندگان دانشگاه‌های علامه طباطبایی، گنبد کاووس، اصفهان، تهران، قم و امام صادق(ع) نیز بعنوان دیگر اعضای اصلی و علی البدل این اتحادیه توسط مجمع عمومی انتخاب شدند.

در گردهمایی مجمع عمومی این اتحادیه در اصفهان خانم‌ها: هنگامه اسدی دبیر انجمن علمی تاریخ اسلام، زهرا مددی نماینده انجمن علوم قرآن و حدیث، ریحانه صحرایی نماینده انجمن ادیان و مذاهب، و آقای سیبویه نماینده انجمن علمی فلسفه و عرفان دانشگاه مذاهب اسلامی نیز حضور داشتند.

گفتنی است اتحادیه انجمن‌های الهیات متشکل از انجمن های علمی دانشجویی فعال کل کشور می باشد که در حوزه‌های مرتبط با رشته های معارف و الهیات در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور در گروه‌های علمی مختلف زیر نظر معاونت فرهنگی و دانشجویی فعالیت می‌کنند.

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه این موفقیت ارزشمند را تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند منان سلامتی و توفیقات روز‌افزون را برای تمامی دانشجویان، فعالان فرهنگی و به ویژه دبیر انجمن علمی فقه و حقوق مسئلت می‌نماید.

نظر شما :